Bilenberg.dk

Da jeg modtager flere og flere emails til email konti på bilenberg.dk som ikke findes har jeg besluttet at tilbyde andre at få en email konto på bilenberg.dk

Få at få en email konto på bilenberg.dk skal du sende en email til webmaster@bilenberg.dk med navnet på den email konto (xxx@bilenberg.dk) du ønsker at få oprettet. Hvis den konto du ønsker stadig er ledig sender jeg en mail retur med betalingsinformation. Prisen for at have en email konto på bilenberg.dk er 20 kr pr. måned betalt 12 måneder forud. Når jeg har registreret betalingen vil du få tilsendt server info og password til din konto.

Når du opretter en email konto på bilenberg.dk får du en POP3 server og SMTP server stillet til rådighed til din konto. Både POP3 server og SMTP server kræver login og kan køre med sikker adgang via TLS/SSL for optimal sikkerhed. Ydermere får du mulighed for at tjekke din email via et webmail interface, webmail.cliche.dk, og du får adgang til et email administrator modul på mail.bilenberg.dk hvor du kan administrere forwarding af emails sendt til din bilenberg.dk email konto, administrere autoreply funktion og ændre password til din email konto.

POP3 server
mail.bilenberg.dk | Port 110 (standard port til POP3) | Sikker adgang via TLS/SSL
SMTP server
mail.bilenberg.dk | Port 25 eller 587 | Sikker adgang via TLS/SSL
Webmail
webmail.cliche.dk
Email konto administration
mail.bilenberg.dk